Erotinis masažas


5 vyrai iš Vilniaus nusprendė papasakoti, kuo baigėsi jų apsilankymas masažo salone. Pasirodo, nė vienas iš jų neįsivaizdavo, ką iš tikrųjų sugeba merginos, kurios kasdien padeda sumažinti įtampą ir tikrai gerai atsiplaaiduoti vyrams ir net moterims, mažuose jaukiuose masažo salonuose. Galbūt vertą tokių profesionalių paieškoti ne tik svetimuose miestuose.

Erotinis masažas

Vilius, 38 m.

Laisvalaikiu žaidžiu futbolą. Su draugais jau kelerius metus esame subūrę tikrai neblogą komandą ir bent kartą per savaitę sudrebinam aikštę. Visi žino, kad kartais įsijautus į žaidimą patiriamos traumos. Dažniausiai pakanka gerai atšaldyti patemptus raumenis ir skausmas praeina, tačiau kartais reikia ir profesionalo pagalbos. Jau kurį laiką lankiausi pas fizioterapeutą netoli namų, tačiau kartą vaikinai prie bokalo alaus papasakojo, kad kitame miesto gale yra puikus masažo salonas. Jame dirba vien merginos. Kadangi gerai prisiminiau, kaip atrodo pusamžė moteriškė, kuri du kartus per mėnesį maigo mano įsitempusius raumenis, nesitikėjau nieko tikrai gero. Man masažą darė, moteriškė, kurios figūra būtų puikiai tikusi disko metikei, o jos rankos gerokai didesnės nei mano. Visgi vyrukams primygtinai siūlant ir įtartinai kikenant paėmiau, jų pasiūlytos merginos, vizitinę kortelę ir jau kitą rytą paskambinau susitarti dėl susitikimo.

Dar kalbant telefonu mane  nustebino jos balsas – švelnus, bet šiek tiek prikimęs. Net užkaitau įsivaizdavęs, kaip turėtų atrodyti tokio hipnotizuojančio balso savininkė. Tačiau didelių vilčių nepuoselėjau, nes jau ne kartą teko nusivilti. Vos po kelių dienų važiavau per miestą ir keikiau save kam pasidaviau tokiai avantiūrai. Juk piko metu trenkiuosi į vieną atokiausių sostinės rajonų vien tam, kad pagulėčiau ant šalto masažo stalo. Galėjau šiuo metu sėdėti išsidrėbęs prieš televizorių, žiūrėti rungtynes ir plempti šaltą alų. Nuotaikos nė kiek nekėlė ir pečius kamuojanti įtampa. Navigacijai pranešus, kad galiausiai pasiekiau kelionės tikslą susiraukiau, nes atsidūriau apynaujų daugiabučių kvartale. Susiradęs reikiamą laiptinę paspaudžiau telefonspynę. Akivaizdu, kad manęs laukė, nes po akimirkos durys atsirakino. Užlipau į trečią aukštą, o ieškomo buto duris radau praviras. Supratau tai, kaip neabejotiną kvietimą. Šis salonas smarkiai skyrėsi nuo mažutės ambulatorijos palatos, kuriame paprastai man atlikdavo masažą. Šviesos buvo pritemdytos, o nosį pakuteno neįkyrus smilkalų aromatas. Manęs laukė tikra gražuolė plonu chalatėliu. Bute buvo vėsoka, net prietemoje galėjau matyti per šviesią medžiagą persišviečiančius jos spenelius. Gyvai jos balsas buvo dar įpūdingesnis, o ilgi šviesūs plaukai buvo surišti į uodegėlę. Turbūt tam, kad atidengtų mielą veidelį. Jai priėjus arčiau supratau, kad ji vyresnė nei atrodė iš pirmo žvilgsnio. Mane suklaidino jaunatviška figūra. Siūbuodama klubais ji palydėjo mane į kitą pritemdytą patalpą. Padavė rankšluostį ir paprašė nusirengti. Viską. Iš pradžių sustingau, nes paprastai likdavau su trumpikėmis. Tačiau aplinka buvo maloni, tad nesipriešindamas įvykdžiau jos prašymą. Ji nė akimirkai nenuleido nuo manes akių. Pajutau, kad kelnėse pasidarė ankšta. Akivaizdu, kad ir ji tai pastebėjo, bet akių nenuleido, atvirkščiai, atrodė susidomėjusi.

Jos paprašytas priguliau ant profesionalaus stalo, uždengto minkštu rankšluosčiu. Nors mano galva buvo nuleista, puikiai mačiau jos glotnias kojas, kyšančias iš po trumpo chalatėlio. Ji buvo be batų, todėl stebėjau dailias jos pėdas ir ryškiai nulakuotus kojų nagučius. Girdėjau, kaip ji atkemša masažo aliejaus buteliuką ir kaip trina rankas, šildydama skystį tarp delnų. Ant nugaros nukritus pirmam aliejaus lašui, pasijutau lyg kas botagu būtų sukirtęs. Net ir visu kūno svoriu prispausta varpa skausmingai sukietėjo. Jos rankoms slystant mano nugara teko sukąsti dantis. Nes šios masažuotojos prisilietimas menkai kuo priminė fizioterapeutės maigymus. Pirmiausia ji kruopščiai ištyrinėjo mano pečius, tada kankinančiai lėtai slinko nugara žemyn. Vis grįždama į viršų, tarsi norėdama įsitikinti, kad nė vienas kūno lopinėlis neliko sausas. Jaučiau, kaip mano šonais nuvarvėjo keli lašai, jos rankomis sušildyto, aliejaus. Man nevalingai pašiurpo oda. Tuomet ji savo seksualiu balsu pasiteiravo, ar man nešalta. Negalėjau suregzti normalaus sakinio, todėl tiesiog sumurmėjau kažką, kas turėjo reikšti neigiamą atsakymą. Ji atsiduso ir vienu staigiu judesiu nutraukė nuo mano strėnų rankšluostį. Aš neprieštaravau. Tiesa, pasakius net nekilo mintis priešintis, nes jos rankos jau slydo mano įsitempusiomis šlaunimis. Šitas masažas galėjo būti visoks, tik ne atpalaiduojantis. Ji išglostė mano blauzdas ir grįžo prie šlaunų. Pajutau, kad ji stovi prie pat mano pėdų, nes jaučiau, kaip jai pasilenkiant krūtys brūkšteli man per kojas. Kol svaigau nuo to jausmo, ji drąsiai pirštu perbraukė man per užpakalį. Aš net pašokau. O ji mane ramindama akimirką paglamonėjo tą vietą. Tuomet paprašė apsiversti. Buvau kietesnis nei kadanors anksčiau, bet supratau, kad jeigu neatsisuksiu niekada negausiu to, ką žadėjo šita pritrenkianti įžanga. Todėl tiesiog apsiverčiau. Žiūrėdama į mane ji nesišypsojo. Tuomet sukamaisiais judesiai glamonėjo mano kojas, lėtai kildama aukštyn. Galiausiai šiltais delnais suėmė sėklides. Buvau toks įsitempęs, kad atrodė galėčiau susprogti. Tuomet ji suėmė mane prie pat šaknies ir pirštais nuslydo per visą ilgį. Žiūrėdama tiesiai man į veidą pradėjo pasiutusiai darbuotis aliejumi išteptomis rankomis. Kol aš išsiliejau jos saujose. Nė viena iš mano turėtų moterų nebūtų leidusi man pabaigti taip. O ji nusišypsojo ir nusišluostė rankas. Jos rūbas buvo permirkęs masažo aliejumi, todėl mačiau kad po tuo chalatėliu ji nieko nedėvi. 

Ji paprašė manęs atsipalaiduoti, nors dievaži, buvau toks patenkintas, kad net užsnūdau, kol ji sausino masažo aliejų nuo mano kūno. Po akimirkos ji mane pažadino ir išėjo palikusi apsirengti vienumoje. Buvau ne juokais apsvaigęs nuo to, ką ši pritrenkianti blondinė išdarinėjo savo mažomis rankutėmis. Kai išėjau iš kambario ji jau buvo apsirengusi. Padavė dar vieną vizitinę kortelę ir subtiliai užsiminė, kiek esu skolingas už paslaugą. Turbūt būčiau sumokėjęs ir antrą tiek, nes važiuodamas namo tikrai nejutau skausmo nė vienoje savo kūno vietoje.

Visi flirtai.lt straipsniai yra unikalūs ir jų negalima kopijuoti, perpublikuoti ar kitaip platinti be raštiško flirtai.lt sutikimo. Perpublikuojant straipsnį, privaloma straipsnyje pateikti nuorodą į www.flirtai.lt